Lennart & Jasmijn!

oktober 29, 2020

In 4 weken je bruiloft op en top regelen in coronatijd, Jasmijn en Lennart kregen dat helemaal voor elkaar, en hoe! Wat een heerlijke, mooie en liefdevolle dag was het! Een dikke shout-out naar Duikenburg on tour want was de liefdesbus een succes zeg!

We zijn de dag begonnen in Sint Philipsland op de Henriette hoeve waarna Lennart zijn bruid in de boomgaard ontmoette. We konden prachtige foto’s maken in het Zeeuwse landschap. Het was weer even wennen aan de kou want het is echt herfst! Na de fotoshoot vertrokken we naar Hardinxveld waar Lennart en Jasmijn werden opgewacht door hun familie bij het gemeentehuis. Trouwambtenaar Marieke maakte er een feestje van tijdens de ceremonie. Een prachtige kerkdienst volgde en na de dienst stond de liefdesbus te wachten.

Wat een verassing voor het bruidspaar, alles zag er zo mooi uit! De liefdestour kon beginnen en onder het genot van een lekker drankje togen we weer richting het zuiden. Ondertussen kon het bruidspaar met alle gasten verbinding maken op het grote scherm wat in de bus hing. De borrelboxen voor de gasten stonden in de kofferbak en we scheurden heel wat adresjes af. Alle gasten kregen koffie met bruidstaart uit de vw-bus die ook mee was. Het regende pijpenstelen maar zelfs dat was allemaal geen probleem. Het was een dag om nooit te vergeten, een dag vol liefde!

Leveranciers:

Trouwjurk: Bruidshuis Orchidee
Trouwpak: Buijsse Mode
Boeket: Bloemen van Anita
Videograaf: Hartman film en editing
Ringen: Jeanette Vliegenthart
Haarstyling en visagie: Beauhair
Locatie on tour: Duikenburg