Leuk dat je hier bent!

hoi, ik ben marieke

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en op deze pagina even komt koekeloeren naar de persoon achter de camera.

That's me.. Marieke, oftewel Mariek, 35 jaar oud en helemaal gelukkig getrouwd met mijn man Arie. Wij zijn de ouders van een lieve oudste dochter en een te leuke ondeugende zoon. Ik ben een enthousiast, sociaal mens en vooral gepassioneerd in uitdagingen en creatieve bezigheden. In mijn vrije tijd ben ik fan van thee en wijntjes drinken met familie en vrienden en ondertussen een goed gesprek voeren maakt het compleet! Tijd doorbrengen met mijn lieve kids is ook een van de dingen die ik heel belangrijk vind. Verder ben ik altijd druk met van alles wat er op mijn pad komt. Ik hou van het leven met de dag. Natuurlijk neemt ook de fotografie een groot deel van mijn tijd in beslag, heerlijk!

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf ontpopt als een echte bruidsfotograaf. Ik hou zo van de liefde, de sfeer, de momenten en de prachtige plaatjes die daaruit voortkomen!

Willen jullie de mooiste foto's op jullie bruiloft? Neem dan contact met mij op en ik nodig jullie snel uit voor een gezellig kennismakingsgesprek.

Heerlijke herinneringen aan plaatsen waar we zijn geweest..

& de mensen

waar we van houden

Leuk weetje:

In mijn dromen(land)

Regelmatig zien jullie plaatjes voorbij komen van het prachtige land Portugal. Veruit 1 van mijn favoriete landen. Meerdere keren per jaar vliegen wij naar dit super mooie land en is het mijn droom om nog een keer een prachtige wedding vast te mogen leggen in dit fantastische land!