Lieve woorden

Van bruidsparen die je voor gingen

Lieve woorden

Jeroen & Eline

Marieke is een persoonlijke en gezellige fotograaf. Eerst hebben wij een kennismakingsgesprek gehad waar we verwachtingen naar elkaar hebben uitgesproken en hebben gekeken of er een klik was. En deze was er zeker!

We vonden het allebei spannend om echt op de foto te gaan, maar Marieke stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat de kleine romantische of juist grappige momenten op de foto staan.

Ook op de bruiloft was het stiekem ook erg gezellig dat Marieke er was, naast de prachtige foto’s die ze heeft gemaakt hebben we haar ook heel vaak ‘niet gezien’ terwijl ze juist bij die momenten de mooiste foto’s aan het schieten was. Ook ons trouwalbum is fantastisch geworden. We zijn haar erg dankbaar! We zouden haar voor 100% aan iedereen aanraden.

Robbin & Marilyn

Marieke is een ontzettend fijne fotograaf! Ze laat ons onze bruiloft door middel van de prachtige plaatjes elk moment weer herbeleven! Ze is een open en spontaan persoon, iemand waarbij je je gelijk op gemak voelt. Ze maakte steeds foto's op het juiste moment zonder dat je doorhad dat ze aanwezig was. Daarnaast zijn haar kwaliteit van foto's echt geweldig! Snelle levering in foto's op de dag zelf maar ook de dag erna een kleine preview zodat we er gelijk van konden genieten. We zijn echt over haar te spreken en raden daarom FotoMariek bij iedereen aan!

Julian & Lisanne

Marieke heeft van onze bruiloft een onvergetelijke dag gemaakt want de foto's zijn prachtig!
Het was allemaal heel relax en ze helpt je goed tijdens de shoot!
Ze is zeker aan te raden als je enthousiaste en gezellige fotograaf zoekt. En ze maakt ook nog eens super mooie foto's!

Benjamin & Lianne

Marieke is een ontzettend fijne fotograaf! Tijdens onze trouwdag wist ze steeds op de juiste plaats te zijn zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn, een kwaliteit die volgens mij heel belangrijk is voor een fotograaf tijdens een bruiloft.
Wat hebben wij genoten van onze trouwdag en Marieke wist de sfeer van deze dag prachtig vast te leggen. Ze maakt prachtig foto's en ze heeft een fijne persoonlijkheid waarbij wij ons heerlijk op ons gemak voelde.
Ik zou FotoMariek echt aan iedereen aanraden!

Niek en Johanne

Ruim 7 maanden geleden zijn wij getrouwd en deze dag is vastgelegd door Foto Mariek. Inmiddels hebben wij een prachtig album met creatieve foto's, goede belichting en kwaliteit.

Op de dag zelf was Marieke met haar second shooter op de achtergrond aanwezig.

Ook de reportage verliep ontspannen met ruimte voor eigen inbreng.

Ralph en Wendy

Lieve Marieke
We hebben net ons foto boek binnen. Hij is geweldig!

Door jouw enthousiasme en geduld en advies hebben wij nu hele mooie foto s van een hele mooie dag om nog lang op terug te kijken. Ons contact voor..tijdens.. En na de bruiloft was super. De volgende dag al foto s binnen.

Wat was je snel en ze zijn allemaal mooi. Emotionele..liefdevol..grappige en waardevolle foto s hebben we nu mede dankzij jouw. Dank je wel voor alles..
Groeten Fam Bouwer xx

Luuk & Leanne

Dé fotograaf om je grote dag vast te laten leggen! Super mooie foto's en je kan heerlijk jezelf zijn!

Irma & Marinus

Wat was het een mooie dag! Marieke heeft zoveel mooie foto’s gemaakt. Bij Marieke voel je, je op je gemak. Waardoor het allemaal vanzelf gaat. Het was super om de volgende dag al foto’s en een mooi filmpje te ontvangen. Bedankt Marieke

Jan & Wendy

Wat hebben we een mooie trouwdag gehad! En dankzij Marieke zijn alle mooie momenten vastgelegd waar we nog lang op terug kunnen kijken!

We waren erg blij met Marieke als fotograaf! De sfeer was gezellig en ontspannen. De service was ook super! De volgende dag gelijk al foto’s en al snel gevolgd door een mooi filmpje! We zijn ook erg blij met het mooie trouwalbum!

Groetjes Jan & Wendy

Gertjan en Mariëtte

Marieke was onze fotografe op onze trouwdag!! Het was geweldig, een ontspannen en gezellige sfeer.Het fotoalbum was super snel klaar en prachtige foto’s.