Jullie prachtige verhaal

Bruidsfotografie

bruidsfotograaf FotoMariek

Lief aanstaand bruidspaar

Van harte welkom...

op de site van Foto Mariek, tof dat jullie me hebben gevonden!

Op deze pagina ben je niet zomaar terecht gekomen, waarschijnlijk gaan jullie trouwen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige voornemen. Wat een heerlijke tijd he, het voorbereiden, organiseren, het naar elkaar toegroeien.. en nu aangekomen bij een bruidsfotograaf, best lastig kiezen want er zijn zoveel verschillende fotografen.

Daarbij zijn er ook nog eens heel veel verschillende stijlen en werkwijzen.

Natuurlijk is het belangrijk dat de fotograaf bij jullie past.

Bruidsfotografie… eigenlijk een woord wat de lading niet dekt. Bruidsfotografie is zoveel meer! Het vertellen van jullie verhaal in beelden en emoties vangen en bewaren.

Zodat je ze telkens weer kunt terugzien. Mooie kostbare herrinneringen, waar je met een lach en een traan op terug kunt kijken. Dat is bruidsfotografie volgens Foto Mariek.

Erg belangrijk is ook de klik die er is met de fotograaf,deze is bepalend voor jullie dag.

Ik vind het belangrijk dat jullie als bruidspaar ontspannen zijn, en optimaal kunnen genieten. Er gaat dus een uitgebreid kennismakingsgesprek aan vooraf, waarin we met elkaar kijken naar de wensen en mogelijkheden. En op de dag zelf maak ik er absoluut een feestje van! Kleine crisissen oplossen behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Bruidsfotografie dekt de lading dus niet. Ben je benieuwd naar wat Foto Mariek jullie kan bieden? Neem conact op, en ontdek de vele mogelijkheden.

Brochure aanvragen

Tarieven