Jullie prachtige verhaal

Bruidsfotografie

bruidsfotograaf FotoMariek

Lief aanstaand bruidspaar

Van harte welkom...

op de site van Foto Mariek, tof dat jullie me hebben gevonden!

Op deze pagina ben je niet zomaar terecht gekomen, waarschijnlijk gaan jullie trouwen. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige voornemen. Wat een heerlijke tijd he, het voorbereiden, organiseren, het naar elkaar toegroeien.. en nu aangekomen bij een bruidsfotograaf, best lastig kiezen want er zijn zoveel verschillende fotografen.

Daarbij zijn er ook nog eens heel veel verschillende stijlen en werkwijzen.

Natuurlijk is het belangrijk dat de fotograaf bij jullie past.

Bruidsfotografie… eigenlijk een woord wat de lading niet dekt. Bruidsfotografie is zoveel meer! Het vertellen van jullie verhaal in beelden en emoties vangen en bewaren.

Zodat je ze telkens weer kunt terugzien. Mooie kostbare herrinneringen, waar je met een lach en een traan op terug kunt kijken. Dat is bruidsfotografie volgens Foto Mariek.

Erg belangrijk is ook de klik die er is met de fotograaf,deze is bepalend voor jullie dag.

Ik vind het belangrijk dat jullie als bruidspaar ontspannen zijn, en optimaal kunnen genieten. Er gaat dus een uitgebreid kennismakingsgesprek aan vooraf, waarin we met elkaar kijken naar de wensen en mogelijkheden. En op de dag zelf maak ik er absoluut een feestje van! Kleine crisissen oplossen behoort zelfs tot de mogelijkheden.

Bruidsfotografie dekt de lading dus niet. Ben je benieuwd naar wat Foto Mariek jullie kan bieden? Neem conact op, en ontdek de vele mogelijkheden.

Brochure aanvragen

Tarieven

Het album

De allermooiste foto's in een Luxe trouwalbum

Kiezen jullie voor fotomariek? dan bepalen jullie helemaal zelf welke foto's er in het trouwalbum komen! Ik vind het belangrijk dat jullie zelf de mooiste foto's en herinneringen kiezen! Vanuit de galerij kunnen jullie minimaal 75 foto's uitkiezen wat eventueel nog aangevuld word met foto's die ik er zelf ook heel goed bij vind passen. Als het album opgezet is krijgen jullie deze toegestuurd om te bekijken en eventueel de wijzigingen nog door te geven. Na goedkeuring van het digitale voorbeeld wordt het album besteld. Qua kleur en materiaal is er uiteraard ook weer genoeg keuze. Binnen 4 weken wordt het album afgeleverd.

FAQ

Vragen & ANtwoorden

Contact