okt
10
18

Prachtige oktober bruiloft van Huib & Corine!

Afgelopen vrijdag trouwde mijn eigen lieve zus Corine met haar Huib!

Wat een fantastische dag was het! Het weer werkte zo goed mee en de sfeer was fantastisch!

Rond 6 uur was ik al aanwezig bij mijn ouderlijk huis waar Corine net wakker was en samen met onze ouders en thuiswonende broer en zusjes een heerlijk ontbijtje voorgeschoteld kreeg. Daarna was het tijd voor de haarstyling en make-up door Ilse haarstylist uit Oud-Beijerland! Een prachtige kunstwerkje werd er van het haar gemaakt en ook de make-up paste perfect bij Corien! Na de getting ready sloot de hoofdfotograaf van deze dag, Huibert van de Bos aan. Super fijn dat ik deze dag niet hoofdverantwoordelijk was voor de foto’s maar ik kon het natuurlijk niet laten om de camera in de tas te laten. We hebben in het bos(je) van Zuid-Beijerland prachtige reportagefoto’s gemaakt en toen er nog tijd over was snel nog een momentje gepakt op een leuke boerderij in Goudswaard.

Bij het ouderlijk huis werd het bruidspaar ontvangen door alle daggasten. Wat een gezelligheid en zo fijn dat het zulk mooi weer was!

In het gemeentehuis van Piershil zeiden Huib en Corien “ja” tegen elkaar en in de hervormde kerk van Goudswaard vond de kerkelijke inzegening plaats. Het was allemaal even mooi en konden we mede dankzij de ceremoniemeester Claudia van Puur Bruidsgeluk allemaal echt genieten!

Na de kerkdienst mocht ik het stokje weer overnemen van de fotograaf en vertrokken we naar de Heren van Ambacht. Gezellig borrelen en daarna dineren. En toen… was de dag alweer voorbij. We hebben genoten!

Het bruidspaar had vooraf al aangegeven heel graag ook filmpjes te hebben. Zoals jullie in het filmpje kunnen zien heb ik ook kleine filmpjes gemaakt. Ik ben erg benieuwd wat jullie daarvan vinden!

PREVIOUS POST
NEXT POST
TYPE & HIT ENTER